okt 102019

Savner du et anhængertræk

Savner du et anhængertræk

Har du skiftet til en bil, der ikke er født med et anhængertræk, så kan der godt opstå et savn efter at have sådan en krog igen. Hvis du er vant til at have muligheden for at hente eller bringe større genstande eller et læs og ting og sager, så vil du sikkert gerne kunne fortsætte med det.

Det kræver bare, at du får sat en krog på din nye bil.

Kan alle biler få en trækkrog på?

De fleste biler kan få eftermonteret en trækkrog. Men der er dog nogle, som det ikke er muligt at gøre det på.

Hvis din bil ikke er stærk nok til at kunne trække noget, så kan den ikke have en krog på. Hvis den designmæssigt ikke har mulighed for at få sat en krog på, så går det heller ikke i det tilfælde.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din nye bil kan få monteret en krog, så spørg hos din forhandler eller hos din mekaniker.

Det er vigtigt at rette sig efter disse anbefalinger. Dels vil det ikke være i orden rent sikkerhedsmæssigt, og dels vil en eventuel konstruktion ikke blive godkendt ved det efterfølgende syn.

Hvis du selv vil montere et anhængertræk

Det er lidt kompliceret, men ikke umuligt selv at eftermontere et anhængertræk. Hvis du nøje følger en trin-for-trin-instruktion, så vil du blive guidet igennem processen.

Husk, at du efterfølgende skal have bilen synet. Det er en garanti for, at du har monteret trækkrogen forsvarligt. Det er jo vigtigt for alle, der færdes i trafikken, at en trækkrog kan holde til det, den skal.

Udover at du skal montere hængertrækket, så skal du også vælge den rette trailer til dit hængertræk. Det kan du få hjælp til på Bilgalleri.dk, hvor der også bliver skrevet om priser på montering af hængertræk.

Hvis du vil lade en mekaniker gøre det

Det sikreste er jo selvfølgelig at lade en professionel montere et anhængertræk på din nye bil. Så ved du, at det bliver gjort korrekt.

Du kan enten bruge den mekaniker, som du plejer at bruge, eller du kan benytte dig af Autospecialist.dk’s ordning, hvor tre mekanikere giver dig hvert sit tilbud på at gøre det. Disse tilbud er helt uforpligtende, men det kan give dig nogle priser at sammenligne.

Det kan være en rar sikkerhed for dig at vide, at de mekanikere, der er tilknyttet denne ordning, alle er pålidelige, og at du får disse tre tilbud at vælge imellem.

Husk at få det anmeldt til dit forsikringsselskab, at du har fået monteret et anhængertræk på din bil, så din police kan blive rettet til.