maj 242018

Få et bedre sexliv sammen

Få et bedre sexliv sammen

Sexlegetøj er gået fra at være en pornoficeret branche, til at bliver en diskret, men fuldstændig professionel branche, hvor man kan stole på produkterne og de steder, hvor de bliver solgt fra.

Sexlegetøj i dag er i lige så høj grad udviklet til par som til enkeltpersoner, så man kan forbedre sexlivet sammen. Mange af de nye produkter er bygget til at skubbe små grænser, mens man udforsker sin partner og seksualitet. Sinful.dk er en af disse moderne hjemmesider, hvor sexlegetøj både kan være en privat sag, men samtidig noget, man kan dele med en partner. Her kan man desuden få diskret levering samt alle de normale rettigheder man har når man handler online. Sinful gør meget ud af at tage afstand fra de fordomme, som stadig findes om branchen, men hører fortiden til.

Blandt produkter til par, kan man blandt andet finde We-Vibe 4 Plus App-styret parvibrator, som er en nyudviklet vibrator, som har vundet flere priser for sin høje kvalitet. Blandt andet har produktet vundet Bedste nye par-produkt i 2014 fra ETO (Erotic Trade Awards), men har også fået megen positiv omtale i medierne.

Parvibratoren kan styres med en app, som både kan hentes til iPhone og Android marked, og man kan blandt andet indstille intensitet og mønstre for at maksimere nydelsen.

Produktet føres op i kvinden, hvor den stimulerer g-punktet, og er naturligvis designet til at følge kroppens udformning, også i forhold til en partner.

Produktet nævner at det, for nogle, kan kræve lidt tilvænning, før man kan få det maksimale ud af produktet, mens andre finder det naturligt.  Ønsker man en fjernbetjening kan man købe en model med, som koster 100 kroner mere end originalproduktet, som har en pris på knap 800 kroner. Produktet er desuden nemt at pakke ned og gemme væk, hvis ikke man ønsker at dele intimiteten, med de gæster som måtte komme forbi.